Medlemskab af Brobyværk Jagtforening

Enhver kan være medlem af Brobyværk Jagtforening, hvis man ønsker det kan kasseren kontaktes.

Brobyværk Jagtforening følger følgende retningslinjer for medlemskab. 

§ 3 Medlemskab
Jægerforbundet kan optage enhver uberygtet person som medlem - enten som medlem gennem en forening eller som direkte medlem.

Stk. 2. Foreningsmedlemmer kan optages som:


1) Ordinært medlem.


2) Husstandsmedlem. (Husstandspersoner hos et ordinært medlem kan optages til et reduceret kontingent, men uden ret til levering af medlemsbladet)


3) Juniormedlemskab. (Personer under 16 år kan optages til et reduceret kontingent og uden ret til medlemsblad. Et juniormedlem overføres automatisk som ungdomsmedlem i det år, vedkommende fylder 16 år)


4) Ungdomsmedlem. (Personer under 26 år kan optages til et reduceret kontingent. Et ungdomsmedlem overføres automatisk som ordinært medlem i det år, vedkommende fylder 26 år)


5) Seniormedlem. (Personer, som er født i 1948 eller tidligere kan optages som seniormedlem til et reduceret kontingent)


6) Ekstraordinært medlem. (Ordinære medlemmer kan optages som ekstraordinære medlemmer i en anden forening til et reduceret kontingent, men med samme rettigheder og pligter, som de ordinære medlemmer)


7) Kursistmedlem. (Personer kan optages som gratister i en afgrænset periode. Kursistmedlemmer har samme rettigheder og pligter som de ordinære medlemmer)


8) Æresmedlem. (Den enkelte forening indstiller æresmedlemmer og betaler kontingent for disse)


9) Kampagnemedlem. (Hovedbestyrelsen er bemyndiget til at oprette kampagnemedlemmer herunder til at reducere kontingent i kampagneperioder)


10) Lokalt støttemedlem. (Kan kun tegnes af ikke-jægere, som skal udfylde tro- og loveerklæring ved indmeldelse om, at vedkommende ikke er jagttegnsberettiget. Medlemmerne har kun adgang til vedtægtsregulerede møder uden stemmeret og aktiviteter i den lokale jagtforening og uden ret til medlemsblad)


Fælles for alle medlemskaber er, at fødselsdato skal oplyses og mailadresse skal oplyses.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.07 | 12:32

But in Vegas, for a girl like Ginger, https://weheartit.com/liv132amk 키노사다리 But in Vegas, for a girl like Ginger, https://www.deviantart.com/gy2fd138 베가스바카라 h

...
29.07 | 12:31

phone like a dumb-bell, just waiting https://click-totomajor.com 클릭토토메이저 phone like a dumb-bell, just waiting http://xn--o80b30gn4b324a8lf.xyz 클릭로또카지노 https:/

...
29.07 | 12:31

The car explodes in flames two storeys high. The screen fills http://click-mt.com 먹튀클릭 The car explodes in flames two storeys high. The screen fills https://m

...
31.01 | 06:51

Hej Niels Erik!
Jeg har fået ny mail adresse, den er som følger.
palle@frederiksberg1.dk
Bekræft venligst
MVH Palle

...
Du kan lide denne side